BİLGİ SAYAMIYORUM beta

Skyrim de uyumak ya da dinlenmek için bir sebep var mı?

0

Uyumak ya da dinlenmek sağlık(health), büyü(magicka) ve dayanıklılık(stamina) eksiğinizin tamamlanmasını sağlıyor. Bunun dışında uyuduğunuz yere bağlı olarak şu aktif efektleri edinebiliyorsunuz, bunlar yanındaki yüzdeler kadar 8 saat boyunca tecrübe edinme hızınızı arttırıyorlar:

Kurtadam ya da vampir olduğunuz zaman bu efektleri edinebildiğinizi sanmıyorum. Ancak Dawnguard eklentisi ile Vampir ya da Vampir Lord olduğunuz zaman tabutta uyumak 8 saatliğine büyülere karşı %10 daha fazla koruma sağlıyor. Heartfire eklentisinde ise evinizde beslemek için çocuk evlat edinirseniz, cinsiyetçi bir yaklaşımla "Father's Love" ya da  "Mother's Love" efekti elde ediyorsunuz ki bu da yenilenme iksirlerinin ya da büyülerinin 8 saat boyunca %25 daha fazla etki etmelerini sağlıyor. 

Skyrim de 1 saat gerçek dünyada 3 dakikada geçtiği için tüm efektlerini gerçek sürelerini 24 dakika olarak düşünebilirsiniz. 

Sleeping

Uyumayı ya da dinlenmeyi etrafta düşmanlar olduğunda başlatamazsınız. Ancak Dawnguard eklentisine sahipseniz ve "Cleansing the Stones" görevini yapmadıysanız, güvenli bir yerde uyusanız bile All-Maker Stone (Herşeyi yapıcı Taş) tarafından kontrol edilerek uyandırılabilirsiniz. 

The Dark Brotherhood loncasının onlarla çalışmaya başlamak için bir noktada uyumanız gerekiyor ama onun dışında uyumanız gereken bir şey pek yok gibi, hatta eski oyunlarda seviye atlamanız için gerektiği kadarı bile yok. Ancak bazı görevler zaman geçmesini gerektirebiliyor ya da belki de temizlediğiniz bir mağaranın ya da mekanın tekrar dolmasını isteyebilirsiniz, bunun içinse uyumanıza gerek yok, herhangi bir yerde beklemeniz yeterli. 

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER