BİLGİ SAYAMIYORUM beta

Skyrim de karakter oluştururken seçtiğiniz ırkların tüm avantajları/dezavantajları nelerdir?

0

Karakter oluşturmak tüm RPG oyunlarının en güzel kısımlarından biridir, yani çoğu kişi için sanırım. Ancak bazen tüm oyunu etkileyen bir süreç olduğu için dikkatle yapılması gereken bir eylem olabilir. Bence Skyrim tam olarak bunlardan biri değil yani süreç dahilinde birçok değişimle önyargıları (: kırabiliyorsunuz ama bazen bana verilen statlar ortada ben böyleyim de diyebilirsiniz. Bu sebeple ilk olarak oyundaki ırkların üç temel maceracı türünden hangisine daha çok uyduğunu inceleyelim, bunlar başlangıç olarak eğilimler, oyun süresince karakterleri bambaşka yerlere çekmek sizin elinizde:

Warrior/Silahşör/Muharip: Orc, Nord, Redguard
Orc lar daha çok koruma/armor için, Nord lar iki elle kullanılan (two handed) yavaş silahlar için, Redguardlar tek elli silahlar için daha uygundur.

Mage/Büyücü/Sihirbaz: Altmer, Dunmer, Breton
Altmer genel olarak, Dunmer öldürücü hızlı büyüler için, Breton da savaşmaya yardımcı yaratık (summoning) çağırmak için daha uygundur.

Assassin/Süikastçi/Haşhaşi: Khajit, Argonian, Bosmer
Khajit daha çok gizlice adam kesme, Argonian lar hırsızlık, Bosmer ize uzaktan sinsi ok saldırıları için daha uygundur.

Imperial görebileceğiniz gibi yukarıdaki listede yok, çünkü onlar baştan halk, sıradan imparatorluk insanı sıfatıyla bulunuyorlar. Bu arkadaşların ayrı ayrı tüm değerlerini ise şu şekilde sıralayabiliriz, bazıları dediğim gibi başlangıç olarak size yardımı dokunacak özelliklerken bazıları tüm oyun süresince yararı ya da zararı olabilecek özelliklerdir, bu sebeple özellikle oyunu tekrar oynuyorsanız fazlasıyla bilgilendirici olacaklarını düşünüyorum:

Argonian

Breton

Dunmer (Dark Elf)

Altmer (High Elf)

Imperial

Khajiit

Nord

Orc (Orsimer)

Redguard

Bosmer (Wood Elf)

Tüm bu bilgileri karakter seçme sırasında görebileceğiniz şöyle bir MOD da bulunuyor: Racial Bonus in description.

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER