BİLGİ SAYAMIYORUM beta

iPhone'a Pdf Nasıl Yüklerim?

0
İlk önce cep telefonunuzda iBooks uygulamasına sahip olmanız gerekmektedir. En son IOS 6’ı yüklemiş iseniz bu uygulama kendisi otomatik olarak yüklemektedir. Eğer silmiş veya bulamıyorsanız App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
 
iPhone’a pdf’lerinizi yüklemek için  her zaman olduğu gibi iTunes üzerinden atmanız gerekiyor. iTunes üzerinden isterseniz iTunes’un kendi kütüphanesine oradan iPhone’a veya telefonu bağlayıp telefonunuzun Kitaplar bölümüne sürükle bırak yardımı ile yapabilirsiniz.  Uzun yöntemi size anlattım.
 
iTunes’da sol taraftaki menüde Kitaplar kısmını göremiyorsanız,  Düzen menüsünden Tercihleri tıklayın.  Gelen ekrandan Kitaplar seçeneğini işaretleyin.
 
1) Bu işlemden sonra iTunes’a Kitaplar sekmesi gelecektir.  Bu bölüme yüklemek istediğiniz pdf’leri müzikleri yüklediğiniz gibi sürükle bırak yöntemi ile yükleyin.
 
2) Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve telefonunuzu seçin. Burada Kitaplar bölümünü tıklayın. Kitapları Eşzamanla kutucuğunu işaretleyin.  Eğer kütüphanenizdeki tüm kitapları yüklemek istiyorsanız Tüm Kitaplar, kütüphaneden seçeceğiniz kitapları yüklemek istiyorsanız Seçilen Kitapları seçeneğini işaretleyin ve aşağıda bulunan pdf lerden yükleyeceklerinizi işaretleyin.  Seçimlerinizi yaptıktan sonra Eşzamanla butonuna basın. 
 
3)iPhone’a yükleme tamamlandıktan sonra, telefonunuzadan iBooks uygulamasını açın. Size tekrar Eşzamanlama ile ilgili ekran gelebilir. Bunu da Eşzamanla seçin.  Default olarak Kitaplar sekmesi seçilidir. Kitaplar dokunun ve oradan Pdf seçeneğini seçin. Cep telefonunuza yüklediğiniz pdf leri görebilirsiniz.  

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER