BİLGİ SAYAMIYORUM beta

Iphone için zil sesi nasıl yapılır?

0

Bu işi yapan uygulamalardan ziyade en temel yöntem itunes kullanmaktır.

Öncelikle melodi yapmak istediğiniz şarkının birkopyasını alıp itunes kütüphanesine ekleyin.

Şarkıyı dinleyip hangi kısmını melodi yapmak istediğinizi belirleyin(en fazla 40 saniyesini melodi yapabilirsiniz). Kütüphaneden dosyaya sağ tıklayıp "Get Info" kısmında "Options" sekmesini seçin. Önceden belirlemiş olduğunuz saniye aralığını "Start time" ve "Stop time" kısmına yazın. "Okay"e basıp seçiminizi onaylayın.

Yapılan zilsesi versiyonunu seçip sağ tıklayıp Create AAC Versiyon(yeni aac versiyon yarat)a tıklayın. 

Dosyayı bulup(C:\Users\jan\Music\iTunes\iTunes Media\Music\ her itunes versiyonu için değişkendir) dosyanın bir kopyasını oluşturun. Uzantısı .m4a olan kopyanın uzantısını .m4r olarak değiştirin. Eğer windows bu işlem dosyanın kullanımını etkileyebilir gibi bir uyarıda bulunmuyorsa uzantıyı değiştirmeyi başaramamışsınız demektir. Bu durumda;

Başlat>Denetim Masası> Klasör Seçenekleri>Gözat Bilinen dosya türleri için uzantıları gizlenin yanındaki tiki kaldırın. (Start>Control Panel>Folder Options>View Hide extensions for known file types) Bir önceki işlemi tekrar gerçekleştirdiğinizde dosya uzantısını değiştirebilirsiniz.

Daha sonra uzantısını değiştirdiğimiz dosyayı açın. Itunes kütüphanesine "ringtones" kısmına otomatik olarak eklenecektir. Eklenmemiş ise itunes'u açın, soldaki listede bulunan bağlı görünen iphone'unuzun üzerine sürekleyip brakın.

Telefonunuzu bağlayın, itunes'un sol tarafından telefonunuzu seçin, "Ringtones" sekmesinde "Sync ringtones" u tikleyin. Tek bir melodi için "selected ringtones" kütüphanenizdeki tüm melodiler için "all ringtones" seçin.

Telefonunuzdan ayarar>sesler>zil sesi kısmında eklediğiniz melodiyi seçebilirsiniz.

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER