BİLGİ SAYAMIYORUM beta

Ücretsiz VPN nasıl kullanılır?

0

İnternet üzerinden sitelere erişim sağlarken bazı uygulamalar ya da web siteleri belirli ülkeler veya ip ler için engellenmiş olabilir. Örnek olarak virtual private network -VPN e şöyle durumlarda ihtiyaç duyabilirsiniz:

Bu gibi durumlarda Youtube a dns değiştirerek girildiği gibi kolayca çözüm sağlayamayabilirsiniz. Bunun için ip değiştirip başka bir ülkeden internete bağlanmak sorunu çözmektedir. Tabii ki bu kesin bir çözüm değildir. Bağlandığınız yeni IP de engelliler listesine dahilse sonuç yine aynı olacaktır. 

Ücretsiz VPN hizmeti vermek zor bir iş olduğu için gerçekten işe yarar bir kaynak bulmak zor. Ama deneyip çalıştığını gördüklerim şunlar. 

Ultra VPN

Fransa'dan bağlanmanızı sağlayan kolay bir uygulama.

  1. Bu adresten indirip, kurun.
  2. Bu adresten ücretsiz yeni kullanıcı alın.
  3. Programı açınca tek sorduğu kullanıcı adı ve şifre. Bunları girin ve bağlanın. Bağlantı tamamlanınca artık Fransa'dan bağlı gözükeceksiniz.

The Free VPN

  1. Bu adresten indirip, kurun.
  2. Programı açtıktan sonra, "OFFLINE" olmayan ve "FREE" yazanlardan bir tanesini seçip "connect" e tıklayın. Artık seçtiğiniz ülke üzerinden internete bağlısınız.

CyberGhost VPN

  1. Bu adresten indirip, kurun.
  2. Buradan yeni bir kullanıcı açın. 
  3. Programı açın yeni bir kullanıcı önceden yukarıdaki linkten açtıysanız devam edin. Parasız kullandığınız için ekstra bir özellik seçmeyin.
  4. Bağlantı ekranı gelince kullanıcı adı ve şifre girin. Ülke değiştirme gibi bir özellik ücretsiz versiyonunda olmadığından Almanya'daki tek bir yerden çıkış yapabiliyorsunuz, seçme şansı olmadan.

Bu üç program en iyi sonuç aldıklarım oldukları için listeledim. Bunun dışında bu adreste tercih edilen en iyi 10 ücretsiz vpn yolunu bulabilirsiniz. 

VPN ile ip değiştirip farklı ülkeden bağlanmayı kontrol etmek isterseniz. 

IP adresinizi görmek için : What is my IP?

Bağlantı ülkenizi öğrenmek için : What is my Country?

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER