BİLGİ SAYAMIYORUM beta

Vimeo video, kanal ve albümlerinizi nasıl kendi sitenize yerleştirebilirsiniz?

0

Vimeo video sitesi youtube dan farklı bir çok noktaya sahip ve çizgi olarak da daha farklı bir yol izliyorlar. Bu sebeple sürekli takipçisi ve video sağlayıcı sayısı youtube kadar olmasa da gerçekten fazla. Tasarımı ve yüksek kaliteli videolarıyla da bu sayıyı desteklemeye devam ediyorlar. Siz de bir vimeo kullanıcısıysanız, yüklediğiniz videoları ya da sevdiğiniz video kanallarını toplu olarak kendi sitenizde veya blogunuzda göstermek isteyebilirsiniz. Bu anlamda vimeo aygıtları (widget) size yardım edebilir.

Ayrıca vimeo rozetlerini (blog badges) sitenize/blogunuza yerleştirerek, kendi vimeo sayfanıza link de verebilirsiniz.

Video gösterimi anlamında kullanabileceğiniz seçenekler ilk ikisi (hubnut, badge)

"Hubnut", istediğiniz videoları video boyutunda bir alan dahilinde değiştiribilinir, geçişli olarak gösteriyor. "Badge" ise videoları ufak resimler halinde tek tek göstermeye yarıyor. Ben daha geniş olan Hubnut üzerinden devam edeceğim.

Hubnut başlığındaki alanda bulunan "Customize this" bağlantısına tıklayın. Ekranın sağ tarafında hubnut özellikleri görünür olacaktır. 

"Go Back" diyerek ekranın soluna dönebilir, ya da "Get Code" diyerek sağ tarafa kayarak site/blogunuza yerleştireceğiniz code parçasını alabilirsiniz.

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER